top of page
Søg
  • Forfatters billedeekspeditionplastik

På plastik eventyr i en anden verden

"Du har jo bestilt en billet til verdens ende". Sådan lød reaktionen hos manden på rejsebureauet, da jeg bad ham om at lave en flybillet til Jayapura i Papua (New Guinea).

Jeg vil tro, at de mennesker, der bor i Jayapura, selv føler, at de bor i verdens navle, men for os danskere virker det unægteligt meget langt væk - og meget eksotisk, når man ikke har været på de kanter før.

Vores gode skib S/Y Christianshavn, der har båret Ekspedition Plastik over Atlanterhavet og Stillehavet - fra Europa til Sydamerika over Hawaii og Tahiti til Papua, ligger nu i Jayapura og venter på at blive gjort klar, så vi kan føre ekspedtionen videre - i denne omgang langs Papuas nordkyst og videre til Filippinerne.

Undervejs skal vi mødes med lokale børn, unge og voksne og se og høre om deres oplevelser med plastik i naturen. Vi skal mødes med lokale miljøorganisationer og samle plastik, og vi skal høre, hvad myndighederne tænker og gør.

Vi er i første omgang 8 frivillige danskere - fire mænd og fire kvinder fra 19-64 år, der skal stå for alt fra reparation og klargøring af båden til indkøb af forsyninger, rengøring, sejlads, prøvetagning, fotografering, interviews.

Det bliver spændende, sjovt og hårdt arbejde, og vi glæder os!196 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page